TENIS

Nakon baš velikog preokreta: Norvežanin ide u polufinale Mastersa u Torinu

Norvežanin Kasper Rud pobijedio je Rusa Andreja Rubljeva sa 2:1 u meču trećeg kola zelene grupe Mastersa u Torinu. Ovim trijumfom Rud se plasirao u polufinale zavšrnog turnira.

Rubljev je dobio prvi set bez većih problema, poveo je sa 5:1, a onda je pri vođstvu od 5:1, na servis Kaspera ruda imao dvije brejk i set lopte, međutim, nije uspio da ih iskoristi. Uslijedio je lagan servis gem koji je dobio bez izgubljenog poena za trijumf u prvom setu sa 6:2.

U drugom setu, Rubljev je ponovo prvi došao do brejka, za vođstvo od 2:1, uzvratio je Rud na isti način. Oba igrača su u nastavku seta čuvala svoj servis, da bi Norvežanin u 12. gemu došao do brejka, za pobjedu u drugom setu od 7:5 i izjednačenja u setovima na 1:1.

Treći set bio je veoma sličan drugom, opet je Rubljev poveo sa 3:2 nakon što je prvi došao do brejka, a Rud je opet uzvratio u narednom gemu. Bila su oba igrača sigurna na svoj servis pa je ovaj set otišao u taj brejk.

Nakon po jednog minibrejka za oba igrača poveo je Rud sa 5:4, a potom došao dvije meč lopte, drugu je iskoristio za pobjedu u ovom meču.

(Srpskainfo)

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: uniccv
  2. Povratni ping: where to buy dmt vape​
Back to top button