TENISWTA

Mediji tvrde da je teniserka dobro, ali se ona još nije oglasila

Bivša kineska teniserka Peng Šuai je kod kuće i uskoro će se pojaviti u javnosti, uvjeravaju tamošnji mediji.

Međunarodna zajednica je sve zabrinutija o tome gdje se igračica nalazi i da li je dobro. Pozivajući se na sopstvene “izvore”, novinarka Hu Siđin je tvitovala da je Peng ostala kod kuće posljednjih dana jer nije željela da se uznemirava.

– Ona će se uskoro pojaviti u javnosti i učestvovati u nekim aktivnostima – napisala je Hu u objavi koju prate slike teniserke koje su, navodno, nastale sinoć, na kojima, je okružena plišanim životinjama, poželjela “srećan vikend”.

To su prve fotografije tenisrke od kada je zabrinutost zbog njenog nestanka počela da raste prije više od dvije sedmice, iako je nemoguće utvrditi kada i gdje su fotografije nastale.

Bivša prva teniserka svijeta u dublu nestala je od kada je 2. novembra optužila bivšeg potpredsjednika Vlade Kine i moćnog političara Gaoli Džanga da ju je seksualno zlostavljao.

I WTA i ATP su istakli da je bezbjednost teniserke trenutno prioritet i da je od vitalnog značaja da postoji direktan kontakt sa njom, ali on do sada nije uspostavljen. (B92)

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: super pink kush
Back to top button