BIHFUDBAL

Perović za SNM: Uživamo, sve se poklopilo, kako meni tako i Krupi

Krupa i njen napadač Miloš Perović obilježili su jesenji dio šampionata Prve m:tel lige Republike Srpske i sasvim zasluženo zaslužili počasti.

Ekipa iz kanjona Vrbasa za prvo mjesto na tabeli, a snažni golgeter za vrh liste strijelaca. Zato je momak koji je ljetos došao u Krupu, kao uostalom i najveći dio fudbalera, prezadovoljan razvojem događaja.

– Odlična polusezona je iza nas. Uložili smo puno truda i zalaganja da bi bili ovdje gdje smo sada. Potpuno zasluzeno smo jesenji šampioni. Pokazali smo da smo odličan kolektiv, pri tome ne mislim samo na nas igrače, već i na upravu, trenera, sve ljude u klubu. Ovo je ogroman uspjeh naročito što smo nova ekipa, ali sve se poklopilo i svima čestitam na velikom uspjehu – rekao je Perović za SNM.

Iako je i prije dolaska među Krupljane bio poznat kao provjeren napadač, ovo mu je gledajući učinak najplodniji period u karijeri. U posljednjem meču pred odlazak na pauzu sa dva gola protiv Željzničar sport tima stigao je do brojke od 13 na isto toliko mečeva. Treba dodati još i da je namjestio pet golova saigračima.

– Iskreno, ni sam nisam očekivao ovakve brojke. Vrlo sam srećan i zadovoljan, ali je najbitnije da smo kao ekipa na prvom mjestu. Nadam se da ćemo nastaviti u istom ritmu i na proljeće, ali je sada trenutkak da malo uživamo i dobro se odmorimo – zaključio je Perović.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button