FUTSAL

Borac poveo pa stao, bodovi odlaze u Bijeljinu

Futsaleri Borca poraženi su u Boriku od Radnik Sitija 3:1 u meču 4. kola Prve lige Republike Srpske. Bio je ovo drugi prvenstveni poraz za crveno-plave.

Borac je nakon tvrdog prvog dijela došao u vođstvo u 23. minutu golom jednog od svojih najboljih igrača Slavena Matijaševića.

Samo dva minuta kasnije gosti su izjednačili. Strelac je bio Ljubiša Jović.

Preokret Radniku donio je kapiten Cvijetin Pavić odličnim udarcem u 28. minutu meča.

Minut kasnije golman gostiju Danijel Ružičić postavio je konačnih Borac – Radnik Siti 1:3.

– Po mom skromnom mišljenju bili smo bolji do njihovog izjednačujućeg gola. To je fudbal, oni su ikoristili svoje šanse, mi nismo. Nema šta, zaslužena pobjeda Radnika, čestitam im. Mi se okrećemo narednim utakmicama, rekao je trener Borca Slobodan Blagojević.

Kažimo i to da je ova utakmica imala humanitarni karakter, jer su sva sredstva od ulaznica namijenjena za kupovinu nikoljdanskih paketića za djecu socijalno ugroženih porodica, djecu roditelja sa invaliditetom i djecu sa invaliditetom.

– Poslije kiksa protiv Ugljevika imali smo samo jedan cilj, da slavimo ovdje, da se iskupimo za taj poraz. Teška utakmica, protiv čvrstog protivnika. Probudio nas je primljen gol i okrenuli smo rezultat i osvojili važne bodove. Čestitam Borcu na fer igri sjajnom domaćinstvu, vratićemo i mi njima isto, kad dođu u Bijeljinu, poručio je Cvijetin Pavić, kapiten KMF Radnik Siti.

U narednom kolu Borac gostuje na Palama kod ekipe Jahorine, dok je Radnik Siti domaćin sastavu Leotara.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: 방콕 돈키호테
Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button