ATPTENIS

Đoković o odlasku u Melburn: Videćemo, malo ću da sačekam

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković nije otkrio hoće li učestvovati na Australijan openu.
Juče je direktor turnira Kreg Tajli rekao da će samo vakcinisani igrači moći da učestvuju i da je to konačno odluka, pa su Đokovića su poslije poraza od Aleksandera Zvereva u Torinu pitali o potencijalnom nastupu u Melburnu.

– Videćemo. Moraćemo da sačekamo i da vidimo – kratko je odgovorio Novak.
Pokušali su novinari još jednom, upitali ga da li je bio u kontaktu sa Teniskom asocijacijom Australije, na šta je Đoković rekao:

– Da budem iskren, nisam razgovarao s njima. Čekao sam samo da čujem vesti. Sada kada znam, moraćemo da sačekamo i da vidimo.
Đoković je devetostruki šampion u Melburnu, a Australijan open počinje 17. januara. A ono što je vezano za sadašnjost je poraz od Zvereva u polufinalu ATP finala u Torinu.

– On je jedan od najboljih servera na svetu i večeras je pokazao zašto je to tako. Nekoliko puta se izvlačio servisom iz ozbiljnih nevolja. Ja sam servirao takođe veoma dobro i imao sam samo jedan loš gem i to u trećem setu. Bio je izjednačen meč, imao sam šanse. Bio je težak meča, ali sam uživao. Bila je ovo veoma dobra bitka. Gurali smo jedan drugog, kao što to uvek radimo – naglasio je.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button