EUROKUPOVIFUDBAL

NAJLOŠIJI MEČ SEZONE Očajni Partizan pao u Talinu

Fudbaleri Partizana doživjeli su najteži poraz u sezoni i jedan od najbolnijih u novijoj istoriji kluba jer su Lige konferencije izgubili od Flore u Talinu sa 0:1.

Ovo je bila ubjedljivo najlošija igra „crno-bijelih“ u sezoni i to u meču u kome su mogli definitivno da potvrtde evropsko proljeće. I pored neuspjeha imaju lijepu šansu da prezime, ali će Aleksandar Stanojevi i navijači svakako dugo pamtiti blijedih 90 minuta u Estoniji. Jedini gol na meču dao je Martin Miler u 44. minutu u trenucima kada se ukazivala pomoć Slobodan uroševiću, a jedna duga lopta Estonaca preletjela Sinišu Saničanina i Nikolu Jovičća koji nije „zakrpio“ rupu nastalu privremenim izlaskom Uroševića. Miler je snajno reagovao i glavom smjestio loptu iza leđa Aleksandra Popovića.

Stanojević je u 57.  minutu napravio čak četiri izmjene, igra je malo ubrzana i mogao je Partizando izjednačenja, ali lopta u nekoliko situacija nije htjela u gol. U finišu je i Lazar Marković morao da izađe zbog povrede, pa su Beograđani meč završili sa desetoricom, a Flora upisala jednu od najvećih pobjeda u istoriji kluba.

Poslije pet rundi Partizan ima sedam bodova i na drugom je mjestu. Gent je prvi sa deset i mečom manje koji velčeras igra sa Anortozisom koga Beograđani dočekuju u posljednjem kolu i u slučaju remija sigurno će proći dalje.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button