BIHRUKOMET

Derbi u Vogošći, Leotar na iskušenju, lak zadatak za Borac

Lider na tabeli Premijer lige Borac m:tel ugostiće danas u “Boriku” ekipu Maglaja koja se grčevito bori za opstanak, pa su izabranici Mirka Mikića veliki favoriti u ovom meču.

Ukoliko upišu i deseti trijumf Banjalučani će u najmanju ruku zadržati prednost u odnosu na najbliže pratioce koji imaju mnogo teže zadatke. 

Drugoplasirani Leotar domaćin je uvijek neugodnoj Gračanici koja, takođe, traži priključak sa vrhom tabele. Trebinjci su u prošlom kolu ostali bez jednog od najboljih igrača Vladimira Tomića, ali je njegova povreda, srećom, nešto lakše prirode i očekuje se njegov nastup. Derbi kola je sudar aktuelnog šampiona Izviđača i Vogošće, ekipa koje dijele treće mjesto i sigurno je da će u Ljubuškom ljubitelji rukometa uživati. U ovom meču moći će da uživa širok auditorijum, jer će biti direktno prenošen na BHRT-U.

Parovi 12. kola, subota: Bosna (S) – Sloboda (16 časova), Borac m:tel – Maglaj (17), Iskra – Konjuh (18), Krivaja – Sloga (D) (19), Sloga (GV) – Bosna (V) (19), Vogošća – Izviđač (20). Nedjelja: Leotar – Gračanica (17 časova), slobodna je ekipa Gradačca.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: 늑대닷컴
Back to top button