EVROPSKE LIGEFUDBALTRANSFERI

Hau: Jednim okom već gledamo ka januaru, ali korak po korak

Menadžer Njukasla Edi Hau priznao je da već razmišlja o potencijalnim pojačanjima u zimskom prelaznom roku, ali je istakao da je potpuno fokusiran na predstojeću utakmicu sa Noričom.

Njukasl je i dalje na začelju premijerligaške tabele i još ne zna za pobjedu ove sezone. U utorak ga čeka duel sa Noričom, koji je pretposljednji u poretku.

– Znamo koliko nas važne utakmice čekaju, ali je nekada opasno kada razmišljate previše o budućnosti. Moj prvi prioritet u ovom momentu je današnji trening, a onda i sutračnji meč. Moramo da idemo korak po korak – rekao je Hau.

Priznao je novi strateg Njukasla da već razmišlja o potencijalnim pojačanjima.

– Jednim okom gledamo ka januaru. Bez obzira na to koje je doba godine, uvijek razmišljamo kako možemo da unaprijedimo tim. Ali vjerujte mi kad vam kažem da sam sada potpuno fokusiran na igrače koje imamo, želim da izvučem maksimum iz njih u narednoj i utakmicama koje slijede.

Hau zbog korone je propustio prošlonedjeljni meč na domaćem terenu protiv Brentforda, a sada će prvi put ekipu voditi na Sent Džejms parku.

– Radujem se tom momentu. Nadam se da navijači mogu da nam pomognu, da podignu igrače i podstaknu ih da pruže dobru partiju.

Meč u utorak na programu je od 20.30.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button