BOKS

PLAN KRALJA CIGANA Prebiti Usika i Džošuu, pa u penziju

Britanac Tajson Fjuri nikada nije krio koliko želi da uđe u ring sa Entonijem Džošuom, ali plaši se da će ta mogućnosti otpasti ukoliko njegov sunarodnik ponovo izgubi od Aleksandra Usika.

Ukrajinac je krajem septembra na stadionu Totenhema jednoglasnom odlukom sudija oduzeo sve šampionske pojaseve Džošui, a do kraja godine bi trebalo da bude poznato kada i gde će biti organizovan revanš duel. U opticaju su Velika Britanija, Ukrajina i Bliski Istok.

Fjuri prati situaciju i vjeruje da je Džošua u stanju da pobijedi Ukrajinca i potom izađe njemu na crtu.

– Volio bih kad bi mi Džošua dopustio da se borim sa Usikom. Ako Džošua odradi revanš i ponovo izgubi, a mislim da hoće, onda definitivno otpada meč između njega i mene. Ne možete da izgubite dve borbe i onda uskočite u veliki meč za prvaka u teškoj kategoriiji – rekao je Fjuri i objasnio kakav mu je plan do kraja karijere:

– Ako mi prepusti meč protiv Usika, a ja ga demoliram, onda bih se vratio još jednom. Borio bih se protiv Džošue i njega bih takođe prebio. Nakon toga mogu odje**ti i svi oni mogu da se bore za pojaseve. Ja bih otišao u penziju – naglasio je Kralj cigana.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

Back to top button