EVROPSKE LIGEFUDBAL

STANKOVIĆ HVALI Sanogo pokazao veličinu, igrao na svoju odgovornost

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković pohvalio je iskusnog Sekua Sanoga, istakavš da je pred meč sa Ludogrecom ovaj fudbaler insistirao da bude na klupi iako je bio povrijeđen.

Mladi stručnjak jako cijeni kvalitete snažnog igrača iz Obale Slonovače koga je doveo u trenucima kada je bio daleko od forme i tek izašao iz povrede.  

– Sanogo će uraditi kontrolnu rezonancu koliko već sutra, kako bismo mogli da računamo na njega pred kraj nedelje i za ostatak takmičenja. On je na svoju odgovornost prihvatio da sedi na klupi protiv Ludogoreca, na čemu smo mu cela grupa i ja veoma zahvalni, ušao je na desetak minuta i bio je deo jedne lepe i važne pobede. On sam poznaje sebe najbolje, kada nije sto posto spreman, glupo bi bilo riskirati sa njim, ali je hteo da bude deo te utakmice i na svoju odgovornost je rekao da želi da bude na klupi. Dva puta sam mu prilazio da ga pitam da li je siguran da može da uđe u igru, nije se dvoumio, svaki put je odgovorio potvrdno. To je samo dokaz veličine i da se radi o nekome kome je stalo do rezultata i do tima – istakao je Stanković.

Zvezda sutra igra zaostali meč sa Voždovcem, a osim Sanoga van tima će biti Gelor Kanga, Rišairo Živković i Veljka Nikolića.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button