AMERIČKI FUDBALOSTALI SPORTOVI

“Ja sam alkoholičar”

Džordan Pojer, sejfti Bafalo Bilsa, priznao je da ima probleme sa konzumiranjem alkohola.

Džordan Pojer je strong sejfti i kapiten Bafalo Bilsa i u novom tekstu za “Players Tribune” govorio je o svojim problemima.

Na početku teksta se predstavio i objasnio da ovo mora da ispriča zbog svoje porodice i samog sebe:

– Nije mi lako da ovo uradim, ali moram što zbog ćerke, supruge, porodice i saigrača tako i zbog samog sebe. Ja sam Džordan Pojer, kapiten Bafalo Bilsa i ja sam alkoholičar. Znate šta? Dobar je osjećaj priznati ovo, veliki dio mog otrežnjenja vodi ka istini, moram da budem ja. I stvarno sam iznenađen koliko mi je lako da se otvorim ljudima jer sam sebi u glavi iskreirao ko zna kakve scenarije, čak sam imao predrasude i bio jako nervozan pred prvi sastanak anonimnih alkoholičara u martu – rekao je Džordan Pojer.

Ispričao je Džordan kako je izgledalo kada je sve to trebalo da prizna saigračima.

– Polako počinjem da shvatam da je istina sloboda, kada sam se ljetos vidio sa saigračima nisu znali da sam bio trijezan već četiri meseca. Nikada to neću zaboraviti, sjedili smo i šalili se, pričali pa sam im samo rekao da su me ranije viđali pijanog “kao letvu” i da sam svjestan da imam problem, ali da sam počeo da ga rješavam i da više ne pijem. Bio sam nervozan i nisam znao kako će da reaguju, mislio sam da će da mi se smiju i da zbijaju šale i bio sam spreman na to. Ali nije bilo tako, pokazali su mi podršku, ljubav i poštovanje, bez oklijevanja. Oduševili su me, to su moja braća, oni su me i ohrabrili da izađem javno i podijelim ovo sa vama.

Za kraj, poručio je:

– Nisam napravio grešku, a sada se spremamo za Supre Boul, biću spremniji nego ikada. Moje tijelo je u sjajnom stanju, moj um je oštar i spreman sam za sve što budućnost donosi. Nije bilo lako doći ovdje, ali vrijedilo je. Istina – sloboda – vrijdilo je – završio je Džordan Pojer.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button