ODBOJKA

Marko Kljajić za SNM: Zasluženo smo prvi, iako imamo dosta problema, ali nema predaje! Pašće i Jedinstvo!

Lider na tabeli Premijer lige BiH, ekipa Borca (koja tu poziciju dijeli sa brčanskom Mladosti) spremno dočekuje 10. kolo šampionata. Konačno su izabranici Miše Marjanovića dočekali da imaju jednu utakmicu sedmično i to im je dobro došlo da pripreme duel protiv sastava Jedinstva iz Brčkog. Srednji bloker crveno-plavih “na privremenom radu na poziciji korektora” Marko Kljajić vjeruje da će on i njegovi drugovi sutra u banjalučkoj dvorani Centar na obe plećke položiti i Brčake.

– Utakmicu sa Jedinstvom dočekujemo u odličnoj atmosferi i spremni smo da nastavimo niz pobijeda. Ne bježimo od uloge favorita, ali uopšte neće biti lako. Naše je da nastavimo u istom ritmu pa neka bolji pobijedi, a ja sam siguran da će to biti Borac, optimista je Kljajić.

Iskusni Borčev as, koji je bio na meti i nekih klubova iz inostranstva, konkretno Francuske, ističe da je zadovoljan dosadašnjim tokom sezone, bez obzira što je jedan trofej već završio u Brčkom. Kljajić priznaje da je Mladost bila bolja u finalu Kupa Srpske, ali dodaje da ima još da se igra.

– Uživamo i igramo odličnu polusezonu. Zaista smo učinkom nadmašili sva očekivanja sa početka sezone. Igrali smo finale Kupa Republike Srpske i trenutno dijelimo prvo mjesto sa višestrukim prvakom, ekipom Mladosti iz Brčkog što je za naš klub veliki uspjeh. Ovom prilikom stvarno moram da čestitam mojim saigračima i trenerima na uloženom trudu, zalaganju, iako radimo i fukcionišemo u uslovima koji nisu ni blizu rezltata koji smo ostvarili. Nemamo tretman kao ostali klubovi koji igraju Premijer ligu, ali nema ni predaje, mi smo Borac, poslao je jaku poruku na kraju razgovora za naš portal Marko Kljajić.

Utakmica 10. kola Premijer lige BiH između odbojkaša Borca i Jedinstva iz Brčkog igra se sutra u dvorani Centar u Banjaluci. Početak je u 19.00 časova.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

3 Comments

  1. Povratni ping: 토렌트
  2. Povratni ping: oregon mushroom law
Back to top button