FUDBAL

Mesi: Nekad želim da budem neprimjetan

Lionel Mesi osvojio je rekordnu sedmu Zlatnu loptu “Frans fudbala”, te je ovom renomiranom magazinu dao prvi intervju nakon ceremonije u Parizu.

Zvezda Pari Sen Žermena je izrazio zadovoljstvo zbog svega što mu se desilo ove godine, uključujući i za mnoge iznenađujuć transfer iz Barselone u Pari Sen Žermen.

– Srećan sam svime što se dešava. Ali, moram da priznam da bih ponekad volio da sam u mogućnosti da neprimjećeno izađem sa porodicom i provedem vrijeme sa njima bez da me bilo ko prepozna – izjavio je Mesi.

– Ne žalim se, jer uvijek je lijepo dobiti kompliment ili osmijeh ili da neko traži sliku. Navikao sam se na to i postalo mi je normalno. Druga sam osoba kada sam u krugu onih kojima vjerujem, porodice i prijatelja. Kada sam sa drugima, onda sam pomalo stidljiv – dodao je Argentinac.

Nemoguće je izbjeći na svakom koraku poređenja sa Kristijanom Ronaldom.

– Uvijek želim da budem bolja verzija sebe, a ne da gledam šta drugi rade. Postojalo je nadmetanje sa Kristijanom Ronaldom dok smo bili u istoj ligi dugi niz godina. Bilo je sjajno i pomoglo nam je da porastemo kroz naše karijere, ali bez direktnog gledanja na ovog drugog. Samo sam želio da dajem najbolje od sebe – rekao je.

– Nikada nisam rekao da sam najbolji u istoriji, niti pokušao da mislim na taj način. To što sam u razmatranju za jednog od najboljih je dovoljno i nešto što nikada nisam zamišljao – podvukao je Mesi.

(B92)

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: unicvv
Back to top button