FUTSAL

ČOVJEK KOJI JE SAM POBJEDIO BORAC Ognjen Škorić za SNM: Nije bitno ko daje golove, važno je da ekipa pobjeđuje!

Ubjedljiva pobjeda KMF Boračka u Boriku protiv Borca u susretu šestog kola Prve lige Republike Srpske u futsalu i te kako je odjeknula. Iako je u Banjaluci, baš u Boriku u toku 46. izdanje turnira u malom fudbalu Borik 2021. i vrvi od majstora “petoparca”, svi ipak, pričaju o jednom čovjeku koji je “Velikana iz Platonove” oborio na obe plećke, Ognjenu Škoriću.

Skormni majstor futsala, ali i fudbala iz Gradiške, uprkos sjajnoj partiji, garniranoj het-trikom u prvi plan ističe svoje saigrače, koji su mu kako kaže pomogli da se baš on istakne.

– Konačno smo došli do svoje igre, ako to tako mogu reći. U toku prva četiri kola prvenstva u futsalu dosta nas je igralo fudbal za svoje klubove, ja konkretno za Žeravicu. Sada smo se konačno okupili, više radimo zajedno što uostalom i pokazuju rezultati u ove posljednje dvije utakmice, ističe Škorić i dodaje:

– Lično se uvijek trudim da što bolje odigram, ali najbitnije je da je ekipa pobjedila. Borac je dobar tim i ovaj naš trijumf tim više dobija na značaju. Iskreno, najmanje je bitno ko će dati gol, važno je da mi “guramo” kako treba, skromno će Škorić.

KMF Boračka u sedmom kolu dočekuje Leotar narednog vikenda?

– Leotar je zaista ozbiljna ekipa, jedan od pretendenata za plasman u Premijer ligu BiH i ove sezone, o čemu govori i njihova pozicija na tabeli, ali sve ćemo učiniti da bodovi ostanu u Gradišci, poručio je Ognjen Škorić.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: brians club
Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button