KOŠARKA

Još jedan poraz: Atlanti ne ide bez Bogdanovića

Košarkaši Atlante pretrpjeli su treći uzastopni poraz u NBA ligi, a ovoga puta je bolji od njih bio Šarlot, rezultatom 130:127.

Hoksi su ponovo igrali bez Bogdana Bogdanovića koji se oporavlja od povrede skočnog zgloba, a ekipa se bez njega nalazi u veoma lošoj seriji.

Bogdan je neugodno doskočio i povrijedio se tokom utakmice sa Njujork niksima prošle sedmice i, ako računamo i taj duel, ekipa iz Džordžije je zabilježila četiri neuspjeha u posljednjih pet susreta.

Okršaj sa Hornetsima u “Stejt Farm areni” bio je zanimljiv, pun preokreta i lako je mogao da ode i na njihovu strani.

Gosti su u više navrata imali dvocifrenu prednost, ali su se “jastrebovi” vraćali i nekoliko puta preokretali. Ipak, raspoloženi igrači Šarlota, jednog od najvećih iznenađenja ove sezone, bili su koncentrisaniji u završnici i upisali novi trijumf.

Najbolji u pobjedničkoj ekipi bio je Majls Bridžis sa 32 poena i po četiri skoka i asistencije, dok je 28 poena dodao Keli Ubre.

Na drugoj strani, Atlantu je predvodio Holins sa 31 poenom i 12 skokova, Kevin Erter je postigao četiri poena manje, dok je Tre Jang takođe zabilježio dabl-dabl (25 poena i 15 asistencija).

Šarlot je nakon ovog uspjeha šesti na tabeli Istočne konferencije sa skorom 14-11, dok je Atlanta deseta sa po 12 pobjeda i poraza.

U ostalim mečevima NBA lige Toronto je bio bolji od Vašingtona 102:90, dok je Hjuston nanizao i šesti uzastopni trijumf, ovoga puta nad Nju Orleans pelikansima – 118:108, objavio je RTS.

(Srpskainfo)

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button