BIHFUDBAL

Miloš Perović za SNM: Ponuda ima, ali do ljeta ostajem u Krupi!

Fudbaleri Krupe uživaju u zasluženom odmoru na kojem su od petka. Imali ste priliku da pročitate na našem portalu kako je svoj i učinak ekipe u minuloj polusezoni vidio najbolji strelac tima iz Kanjona, Miloš Perović. Prvi strelac Prve lige Republike Srpske sa 13 golova, iako na odmoru rado se odazvao razgovoru za naš portal da prokomentariše činjenicu da je veoma “tražena roba” pred predstojeći zmiski prelazni rok.

– Prija mi pažnja i interesovanje drugih klubova, ali sam fokusiran samo na Krupu. Imam ugovor do kraja sezone, pa ćemo vidjeti šta će se dešavati. Prvo ću u svakoj opciji sjesti sa ljudima iz Krupe, a onda donositi dalje odluke, poručio je Perović.

Borba za titulu šampiona Srpske, ali i laskavo priznanje najboljeg strelca Prve lige je veliki izazov za ekipu Krupe, ali i za Miloša Perovića.

– Mi ćemo gledati da odradimo što bolje pripreme. Milsim da ćemo i u drugom dijelu sezone igrati zapaženu ulogu, a vidjećemo za koju poziciju na kraju će to biti dovoljno. Što se mene lično tiče, optimista sam i nadam se da ću “prvi proći kroz cilj” kada je u pitanju trka za prvog strelca lige, iako ima nas par koji smo se izdvojili, optimista je Miloš Perović.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: heckler and koch
Back to top button