BIHRUKOMET

Pomirljivi tonovi iz Hadžića, najviše posla čeka komesara

Nakon što se diglo previše prašine poslije derbija 10. kola Premijer lige za rukometašice između ŽRK Borac i Hadžića, sada stižu i pomirljivi tonovi.

Iz Hadžića su nakon meča izdali saopštenje za javnost navodeći da su ih sudije Obrenko Miljković i Duško Ristanić oštetili u više navrata, te propustili da aktuelnom šampionu čestitaju na pobjedi i kažu kako su lijepo i domaćinski dočekani u Banjaluci. To su im zamjerili iz Borca, pa je uslijedilo regaovanje direktora Dara Savića. Sada je, čini se, između dva kluba ponovo ssve u redu.

– Koristimo ovu priliku da još jednom damo osvrt na utakmicu odigranu u Banjaluci. Naš kritički stav u vezi sa dešavanjima u toku same utakmice je usmjeren isključivo na sudijski par i njihovo suđenje, a ne na ŽRK Borac i njihove predstavnike. Smatramo da su akteri ovog meča namjerno ili nenamjerno pravdu dijelili neutemeljeno i da su na takav način utakmicu učinili ovakvom te se od prvog minuta moglo naslutiti u kojem smjeru ide. Mi ćemo u narednom periodu iskoristiti sve resurse kako bismo zaštitili naš klub i kako bi u budućnosti izbjegli ovakve i slične situacije – stoji u saopštenju Hadžića.

Poslije svega, najveći posao čeka komesara lige Srđana Jovića koji će morati da sagleda svu situaciju i procijeni da li su Miljković i Ristanić zaista učinili toliko grešaka i koga su oštetili.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: 늑대닷컴
Back to top button