BIHRUKOMET

Borac od iduće sezone opet u SEHA?

Direktor Rukomtnog kluba Borac Vladimir Branković najavio je mogućnost da se Banjlučani već od iduće sezone vrate u SEHA ligu.

On je minulog vikenda boravio u Zagrebu gdje se sastao sa direktorom regionalnog takmičenja Sinišom Ostojićem.

– Nije ljudima u SEHA, a posebno Siniši Ostojiću promakla odlična polusezona naših rukometaša, a za godinu će biti iskusniji i uz određena pojačanja bismo mogli da se nosimo sa ekipama iz regionalnog takmičenja. Njima je posebno interesantna lokacija, jer je Banjaluka u središtu svega. Blizu smo, a to svakako pogoduje SEHA ligi. Blizina aerodroma, autoputa i dobra konekcija sa Srbijom i Hrvatskom. U ovom trenutku, ne mogu da potvrdim da ćemo biti sigurni učesnici, ali dobra volja postoji sa obje strane – rekao je Branković za “Mondo”.

Borac m:tel je posljednji put nastupao u SEHA ligi prije pet godina, a ove godine izabranici Mirka Mikića nisu zabilježili nijedan poraz u šampionatu BiH i suvereni su lideri na prvenstvenoj tabeli sa šest bodova viška u odnosu na drugoplasirani Leotar. Ipak, do kraja sezone je još mnogo prepreka, a Posljednja u jesenjem dijelu prvenstva zove se Konjuh koji u subotu stiže u “Borik”.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: 토렌트 다운
  2. Povratni ping: เว็บตรง
Back to top button