BIHKOŠARKA

Ima li Sloboda 73 snage za još jedno čudo?

Košarkaši novogradske Slobode 73 nalaze se u usponu forme. Dvije velike pobjede vratile su dobru atmosferu među izabranike Dejana Kukavice, pa svi jedva čekaju meč drugog kola Kupa Republike Srpske protiv Mladosti iz Mrkonjić Grada. Novljani su, da podsjetimo prvo u prvom kolu Kupa Srpske savladali Borčevu Akademiju, a potom su i u šampionatu Prve lige Republike Srpske nadigrali lidera prvenstva Slaviju. Zanimljivo obe pobjede ostvarene su u gostima. Mladost u Novi Grad, ipak dolazi kao favorit.

– Ulazimo rasterećeni u meč, ali nas to ne oslobađa odgovornosti u igri. Čast nam je da igramo protiv premijerligaša. Daćemo sve od sebe da ostavimo što bolji utisak, a vidjećemo za koji rezultat će to biti dovoljno. Pozivam sve naše navijače, odnosno sugrađane da napune dvoranu, podrže momke i pozdrave naše goste, rekao je Dejan Kukavica, trener Slobode 73.

Utakmica drugog kola Kupa Republike Srpske između Slobode 73 i Mladosti iz Mrkonjić Grada igra se sutra u Sportskoj dvorani u Novom Gradu. Početak je u 19.00 časova.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: from this source
Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button