EUROKUPOVIFUDBAL

Stanojević ljut na navijače: Ne znam da li ću ostati, ne zaslužujemo titulu

Trener Partizana Aleksandar Stanojević bio je razočaran ponašanjem dijela navijača u meču odluke protiv Anortozisa.

Iako su crno-bijeli obezbijedili prolazak u šesnaestinu finala Lige konferencije, dio navijača je smatrao da igra i rezultat protiv Kiprana nisu u skladu sa renomeom kluba.

– Onda se pitate zašto neki trener želi da ode… Posle ovoga, ne znam da li da uopšte ostajem, da li želim da radim u situaciji kad od početka osećam neku negativnost. Šta je potrebno, da se ulagujem navijačima, da ih hvalim, kad od prvog momenta kreće negativna atmosfera, kad se čeka svaka situacija da se kritikuju četiri mlada igrača koji su počeli utakmicu. Izuzetno sam tužan i razočaran. Za mene je Partizan svetinja, ne interesuje me ni ko je u upravi, ni ko je na vlasti – rekao je Stanojević.

Potom je nastavio:

– Ako si Grobar, budi Grobar do kraja, navijaj za svoj klub, a ne da imaš neku negativnu energiju. Igrači i mi smo strašno razočarani. Ne znam da li zaslužujemo titulu, borimo se kao lavovi svaki dan, svaku utakmicu, svaki trening. Urošević jedva hoda, ćopa, i igra, neće da izađe. Sramota kakva je atmosfera bila, ne znam da li ću da ostajem više, da li da ostajem i da se borim za titulu, kad ni ne zaslužujemo titulu. Ako dođeš da navijaš, navijaj za svoj voljeni klub – rekao je Stanojević

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button