ODBOJKA

Inovi derbi i jesenja titula!

Odbojkašice Inove slavile su u gradskom derbiju i derbiju 11. kola Prve lige Republike Srpske, uslovno rečeno kao gošće protiv Borca 3:1. Banjalučka dvorana Centar bila je ispunjena do posljednjeg mjesta, igla nije mogla pasti, a viđena je prava brazilska atmosfera.

Ovim trijumfom izabranice Darija Savovića na odmor odlaze kao jesenje šampionke sa 31. osvojenim bodom, dok je Borac ostao na 30 bodova.

U prvom setu viđena je odlična odbojka. Vodile su domaće odbojkašice, imale i četiri poena prednosti, međutim, gošće su okrenule i one stekle dva poena viška. Završnica seta protekla je u znaku crveno-plavih, koje su predviđone trojkom Stojanović, Biberdžić i Udovčić okrenule stvari u svoju korist i dobile prvi period igre 25:19.

Uzvratila je Inova u drugom setu na identičan način. Presudna je bila odlična serija servisa Zare Rendić. Rezultat je bio kao u prvom setu 25:19, ali sada za uslovno rečeno gošće.

Treći set je u potpunosti pripao gošćama. Niko nije Borac tako deklasirao kao Inova u trećem periodu igre, bilo je 25:12 za tim Darija Savovića.

U završnici četvrtog seta viđena je velika drama, ali su najviše zahvaljujući sjajnim servisima Zare Rendić gošće došle do trijumfa 25:21.

Slijedi pauza u šampionatu. Prva liga Republike Srpske nastavlja se u februaru.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button