EUROKUPOVIEVROPSKE LIGEFUDBAL

Jojić: Ne može svaka utakmica da bude lepršava

Fudbaleri Partizana izborili su plasman u šesnaestinu finala Lige konferencije i tako sedmi put u istoriji obezbijedili “evropsko proljeće”. Prvotimac crno-belih Miloš Jojić rekao je poslije remija sa Anortozisom (1:1) da je glavni cilj kluba ostvaren.

– Dobro smo počeli takmičenje, sa dve pobede, potom poraz od Genta kod kuće i tamo bod. Malo smo ‘zakuvali’ situaciju porazom u Estoniji, ali smo u četvrtak uveče odigrali jednu takmičarsku utakmicu. Nismo pobedili kod kuće, ali je jedan bod bio dovoljan da se plasiramo u drugu rundu, što je i bio cilj. Mogu da kažem da sam veoma zadovoljan kako smo izgledali na terenu, po jednom jako teškom terenu. Nije mogao da se igra fudbal, uglavnom su se udarale duge lopte, bila je velika borba na sredini terena. Na kraju smo se izborili i moramo da budemo zadovoljni jer je naš cilj ostvaren – rekao je Jojić i dodao:

– Ne može svaka utakmica da bude lepršava, ne može stalno da se pobeđuje sa 3:0. Svi igraju fudbal, svi hoće da pobede. Čestitam igračima na borbi i na prolazu dalje.

Naredni protivnik Partizana u Ligi konferencije biće jedna od ekipa koja dolazi iz Lige Evrope.

– Mislim da je rano da pričamo o tome. Treba da se fokusiramo na dve utakmice koje su ostale do kraja polusezone. Liga Evrope je ove godine jača nego prethodnih godina, protivnik sigurno neće biti lak, biće atraktivan. Kada se završe sve utakmice, videćemo koja će od ekipa biti u opticaju, ima vremena – rekao je Jojić.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button