EVROPSKE LIGEFUDBALREGION

Zvezda sprema osvetu Surduličanima

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju Radnik iz Surdulice (18:00), u meču 20. kola Superlige Srbije.

Radnik je 27. oktobra iznenadio Crvenu zvezdu u zaostalom meču petog kola Superlige Srbije i slavio u Surdulici 2:1 (1:0).

To je bio prvi poraz Crvene zvezde u domaćem šampionatu poslije 16 mjeseci.

Crveno-beli će sada na stadionu “Rajko Mitić” željeti da se osvete Surduličanima za poraz od prije mjesec i po dana.

Poslije istorijskog uspjeha u četvrtak i plasmana u osminu finala Lige Evrope sa prvog mjesta u grupi, Zvezda će po teškom vremenu igrati u Superligi Srbije.

Četiri meča su odložena zbog snijega, ali su iz Zvezde rekli da nema potrebe da se meč odlaže.

Trener Dejan Stanković najavio je da će na teren izvesti najjaču ekipu, pa treba očekivati u ponedjeljak uveče najbolji tim šampiona Srbije.

– Pristup utakmici mora da bude drugačiji u odnosu na prvu protiv Radnika. Za nas je meč u Surdulici bio ozbiljno buđenje, hladan tuš. Nekada je dobro izgubiti da bi se otreznio, došao sebi. Videli smo da nismo nepobedivi, zbili redove, popričali, takođe da „otpadnu zarezi“, ako postoje, napravimo grupu kao što jesmo, očvrsnemo i izađemo iz toga još jači. To smo i pokazali na poslednjih sedam utakmica. Cilj nam je šest bodova do pauze bez obzira protiv koga igramo. Ovo je delikatan momenat u sezoni, zbog pregršt utakmica i ogromnog napora koji trpimo nemamo sada vremena za eksperimente. Verujem u sve momke, kao što se to pokazalo na utakmica protiv Ludogoreca i Brage, kao i na mečevima u prvenstvu gde smo takođe rotirali. Igraće momci koji su izneli veći deo tereta tokom novembra i decembra – rekao je Dejan Stanković.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: cartel disposable
Back to top button