FUDBALREGION

DEJAN STANKOVIĆ: Reakcija mora biti “zvezdaška”!

Nema mnogo vremena za tugu u FK Crvena zvezda nakon kiksa protiv Radnika na Marakani. Novi prvenstveni duel već je pred “vratima”.

Priliku da poprave utisak crveno-bijeli imaće sutra u Bačkoj Topoli (16.05), kada će duelom sa TSC-om spustiti zavjesu na jesenji dio sezone.

– Cilj nam je da donesemo tri boda. Rekao sam to i prije Radnika, ali desilo se šta se desilo. Peh, ponovo protiv njih. Za nas je ovo mini-finale, probaćemo da pobjedom završimo godinu. To je Zvezda, prije tri dana smo bili najbolji, a onda dođe momenat gdje ponovo moramo da dignemo gard. Prvenstvo je dugačko, ali imamo za šta da se borimo i nećemo odstupati od toga. Imamo i igrače koji mogu da odgovore na to. Realno je da bude uspona i padova, ali bitno je da reakcija bude zvezdaška, poručio je Dejan Stanković, trener crveno-bijelih.

Dotakao se Stanković i zdravstvenog biltena.

– Gajić ima problem sa zadnjom ložom, takođe i Živković je obnovio povredu koja ga je pred Bragu mučila. Vidjeli ste i u Portugalu da njegov učinak sa loptom nije bio kakav smo očekivali, ali kretnja bez lopte je bila zadovoljavajuća. Tako da, vjerovatno neće igrati sutra. Da imamo još neku utakmicu poslije TSC-a, bio bi u konkurenciji, ovako nisam siguran. Takođe, pokušaćemo da oporavimo Petrovića za sutrašnji meč. Nikolić i Falko su spremni kao što ste videli, rekao je Stanković.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: 호두코믹스
Back to top button