REGIONRUKOMET

Delegacija Rukometnog saveza Srbije gost RSRS u Banjaluci

Marinko Umičević, predsjednik Rukometnog saveza Republike Srpske danas je u prostorijama Saveza u Banjaluci ugostio generalnog sekretara Rukometnog saveza Srbije Svetozara Stankovića i Ratka Nikolića, direktora seniorske reprezentacije Srbije koji je u bogatoj igračkoj karijeri nosio dres i banjalučkog Borac m:tela sa kojim je osvojio dvije duple krune u BiH.

Sportski prijatelji iz Srbije bili su oduševljeni kako su uređene prostorije Rukometnog saveza Republike Srpske na čemu su odali prizanje predsjedniku Marinku Umičeviću. U prijateljskom razgovoru, između ostalog, pričalo se o nastavku saradnje između dva Saveza koje uspješno vode Milena Delić sa jedne, te Marinko Umičević sa druge strane.

Neizostavna tema bio je i predstojeći Svesrpski kup za rukometaše čiji će domaćin biti Loznica i naglašeno je kako je sve srpemno za ovu manifestaciju.

Polufinalne utakmice su na rasporedu 22. decembra, od 16.45 časova igraju: MRK Sloga (Doboj) – RK Borac m:tel (Banjaluka), a od 19 časova: Metaloplastika (Šabac) – Vojvodina (Novi Sad).

Finale je na programu u četvrtak, 23. decembra sa početkom u 18 časova uz direktan prenos na Radio televiziji Srbije.

Delegacije dva Rukometna saveza su na kraju sastanka razmijenili poklone.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: 호두코믹스
Back to top button