RUKOMET

Đerona saopštio spisak kandidata za EP

Selektor muške rukometne reprezentacije Srbije Toni Đerona saopštio je spisak kandidata za završne pripreme pred Evropsko prvenstvo 2022. godine i kontrolne utakmice između Srbije i Njemačke.

Na spisku se nalaze:

GOLMANI: Vladimir Cupara (Vesprem), Milan Bomaštar (Ademar Leomn) Mihailo Radovanović (Nekse) i Dejan Milosavljev (Berlin),

LIJEVA KRILA: Nemanja Ilić (Feniks Tuluz) i Vanja Ilić (Šartr MHB),

PIVOTMENI: Dragan Pešmalbek (Nant), Živan Pešić (Hapoel Rišon Lezion), Davor Basarić (Koks), Mijajlo Marsenić (Berlin),

DESNA KRILA: Bogdan Radivojević (MOL Pik Seged) i Darko Đukić (Vardar 1961),

BEKOVI: Uroš Borzaš (Feniks Tuluz), Stevan Sretenović (Meškov Brest), Petar Đorđić (Benfika), Danilo Radović (Dinamo), Lazar Kukić (Benfika), Marko Milosavljević (Ademar Leon), Đorđe Đekić (Koks), Miloš Orbović (K Lucern), Jovica Nikolić (Vojvodina), Milan Milić (Nant), Ilija Abutović (Raj Neker Leven) i Petar Nenadić (Vesprem).

Okupljanje reprezentacije je zakazano za nedjelju 26. decembar 2021. godine u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi gdje će se i odvijati trenažne aktivnosti. U sklopu završnih priprema za Evropsko prvenstvo predviđene su i dvije kontrolne utakmice sa selekcijom Njemačke 7. januara u Manhajmu i 9. januara 2022. godine u Veclaru.

Igrači iz klubova Bundeslige pripremama će se pridružiti 1. januara 2022, a Petar Nenadić u skladu sa oporavkom od povrede.

Evropsko prvenstvo je na programu od 13. do 30. januara 2022. godine u Slovačkoj i Mađarskoj. Srpska selekcija će 11. januara krenuti put Segedina, gdje će igrati grupnu fazu takmičenja. Srbija se nalazi u grupi C sa selekcijama Francuske, Hrvatske i Ukrajine.

Raspored mečeva :

3. januar u 18:00 časova: SRBIJA – UKRAJINA

15. januar u 20:30 časova: HRVATSKA – SRBIJA

17. januar u 20:30 časova: FRANCUSKA – SRBIJA

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

3 Comments

  1. Povratni ping: 토렌트 다운
  2. Povratni ping: how to join illuminati
  3. Povratni ping: 뉴토끼
Back to top button