RUKOMET

Umičević ostaje uz klub: Borac se ne odbija

Marinko Umičević, predsjednik Rukometnog saveza Republike Srpske i uspješni sportski radnik ostaće član Upravnog odbora Rukometnog kluba Borac m:tel.

Ovo je epilog današnjeg sastanka uprave klupskog rukovodstva koju je predovdio predsjednik Igor Jovanović sa Marinkom Umičevićem koji je ranije podnio ostvaku sa pozicije potpredsjednika banjalučkog premijerligaša. 

– Na sastanku smo pričali o budućem radu, i ovom prilikom su me zamolili da ostanem član Upravnog odbora. Iako imam dosta poslovnih obaveza, ali i zdravstevnih problema, ipak sam odlučio da prihvatim njihov poziv. Jednostvano rečeno Borac se ne odbija i svi smo mi Borac – izjavio je Marinko Umičević.

Iz Rukometnog kluba Borac m:tel su poručili da ne kriju zadovoljstvo što će Marinko Umičević i dalje biti dio kluba.

– Za uspjehe našeg kluba u proteklim godinama veliku ulogu imao je upravo i Marinko Umičević. Naravno da se to ne može nikako zaboraviti, i s toga nam je izuzetno drago da će biti član Upravnog odbora, te da ćemo zajednički raditi za dobrobit kluba – rekao je poslije sastanka Igor Jovanović, predsjednik Borac m:tela.

Sastanku su još prisustvovali potpredsjednik RK Borac m:tel Vedran Škoro, te član uprave Željko Šušak i direktor Vladimir Branković.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

Back to top button