OSTALI SPORTOVI

ZAVRŠENA PRVA FAZA “Borik 2021” ruši rekorde

Prva faza turnira u malom fudbalu “Borik 2021” prevazišla je sva očekivanja. Banjalučka publika je već u prvim danima turnira prepoznala ono što se vrijedno pripremalo mjesecima unazad i došla u velikom broju, rekordnom u odnosu na prethodne godine. 

– Grupna faza takmičenja pomjerila je granice očekivanog. Taj broj je iz dana u dan rastao, kako je rastao i kvalitet malog fudbala na parketima sportskih dvorana “Borik” i “Centar”. Nakon 17 turnirskih dana i 204 odigranih utakmica, poznati su učesnici same završnice. Među 44 ekipe po četiri najuspješnije iz seniorske kategorije, kao i kategorija veterana 35+ i 50+ boriće se za titule vladara “Borika 2021” – rekao je direkor Sportskog centra “Borik” Nenad Talić.

Utakmice polufinala su rezervisane za 25. decembar. Čije ime će biti ugravirano na peharu o kojem sanjaju brojne ekipe, ali i ko će iz “Borika” otići bogatiji za 10.000 KM saznaće se dan kasnije. Ove godine region će moći pratiti finalnu seniorsku utakmicu na “Arena sportu”.

Veliko finale najvećeg turnira u regionu je 26. decembra. Ono što je najbitnije, iz dana u dan rastao je broj ljubitelja malog fudbala na tribinima. Više od 4.000 ulaznica je prodano od početka turnira do danas, što je jasan pokazatelj da će se u polufinalu i finalu tražiti stolica više.

– Ove godine brojna zvučna imena iz fudbala i futsala zaigrala su na parketu Borika: Darko Maletić, Saša Papac, Nemanja Bilbija, Krešimir Kordić, Darko Milovanović-Deko, Marko Perić, Boris Raspudić, Srđan Ivanković, Zlatan Muslimović, Predag Rajić, Dino Bundavica, Saša Kajkut i mnogi drugi – rekao je Talić .

Za posjetioce Turnira objezbjeđeni su pokloni svakodnevno, za najmlađe dječiji kutak, a maskota Turnirko animira sve prisutne svojim zgodama na terenu ali i na tribinama.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: Fysio Dinxperlo
Back to top button