FUDBALREGION

Rikardo stavlja tačku na polusezonu života i Partizanovu jesenju krunu

Otkako je iznudio jedanaesterac protiv Novog Pazara prošle su dvije sedmice, nekim navijačima se čini kao da ga nema dva mjeseca, oni koji u subotnjem matineu budu u Humskoj imaće šansu da pozdrave Rikarda Gomeša, Afrikancu čestitaju povratak na teren, a Partizanu zvanje najboljeg tima jeseni u Superligi.

„Crno-bijeli“ protiv Kolubare (12.55) igraju posljednji meč u kalendarskoj godini i žele da ga završe kako su i počeli takmičarski ciklus. Pobjedom. U tom slučaju prezimili bi na vrhu tabele sa pet bodova više od Crvene zvezde i stekli realne osnove da se nadaju povratku titule poslije četiri sušne sezone. Jedan od glavnih protagnostima žetve bodova u drugoj polovini 2021. bio je upravo Rikardo, ali nije ga bilo na utakmicama sa Anortozisom i Metalcem, jer se srušio na treningu. Srećom, bez posljedica, pa će danas imati šansu da podebelja golgeterski konto u sezoni života (22 gola u svim takmičenjima).

Jedino je pitanje da li od prvog minuta, s obzirom da nije trenirao desetak dana sa ekipom, a njegovoj alternativni Marku Milovanoviću baš ide.

Uprava Partizana danas je odlučila da širom otvori kapije stadiona u Humskoj i tako zajedno sa svojim pristalicama proslavi osvajanje jesenje titule.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: dumps shop
Back to top button