FUDBAL

“BORJAN NE IDE NIGDJE” Ovo je stav kluba povodom zahtjeva za raskid ugovora

Fudbalski klub Crvena zvezda reagovao je na riječi Milana Borjana.

Tokom jučerašnjeg dana fudbalsku Srbiju je uzdrmala vijest da je kapiten zatražio raskid ugovora sa crveno-bijelima, da bi golman aktualnog šampiona Srbije ovu informaciju danas potvrdio.

On je u obraćanju navijačima putem društvenih mreža naveo da je istina da želi da napusti klub, a da su razlozi za to mnogo dublji od navodnog sukoba se trenerom Dejanom Stankovićem.

Na riječi svog čuvara mreže reagovali su iz Crvene zvezde, a prema nezvaničnim informacijama Borjanu neće biti dopušten odlazak, prenosi Blicsport.

Kako se navodi, Milan Borjan ima ugovor sa klubom do 2023. godine i crveno-bijeli nemaju namjeru da se odreknu svog čuvara mreže u nastavku borbe za titulu.

Iz Ljutice Bogdana su dodali da neće dozvoliti da im išta poremeti planove na putu ka odbrani šampionskog trona i nastavku pohoda u Ligi Evrope.

Zvezda na poluszoni ima pet bodova manje u odnosu na lidera šampionata, ekipu Partizana, a u Ligi Evrope obezbijedila je direktan plasman u osminu finala.

Danas se, takođe, pojavila informacija da je jedan klub već pokazao interesovanje za Borjana, ali sudeći prema stavu rukovodstva crveno-bijelih do realizacije tog posla će teško doći.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: Booth decoration Bangkok
Back to top button