KOŠARKAREGION

Rekoreder Lazić: Ovo je uspeh svih nas zajedno

Nakon meča 12. kola ABA Lige Crvena zvezda ima novog rekordera po broju postignutih poena u regionalnom takmičenju.

Branko Lazić rekorder je po broju postignutih poena u ABA Ligi. U samom finišu prvog poluvremena protiv Borca, nakon poena uz faul pogođenim slobodnim bacanjem Lazić je pretekao dosadašnjeg rekordera Tadiju Dragićevića.

Kapiten Crvene zvezda stogao je do 1.235 poena i tako dodao uz svoje ime još jedan rekord jer je prije tri godine postao rekorder po broju odigranih mečeva, a rekorder je i po broju osvojenih trofeja u klubu – ima ih ukupno 17.

– Izuzetno mi je drago što sam uspeo da postavim svoje ime u još jednu stranu velike istorije takvog kluba kao što je Crvena zvezda. Nikada nisam jurio rekorde, brojke, već sam uvek želeo da pomognem timu i odgovorim na zahteve trenera. Iskreno mislim da ću tek po završetku karijere biti svestan svih uspeha i dostignuća sa Crvenom zvezdom. Želim svima da se zahvalim, jer mislim da je ovo uspeh svih nas zajedno, kluba, ljudi u klubu, trenera, mojih saigrača, nekadašnjih i sadašnjih Idemo dalje, čekaju nas novi izazovi i nove utakmice – rekao je Branko Lazić.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button