FUDBALREGION

Zvezda našla rješenje za desnog beka!

Igrači su na odmoru, ali Dejan Stanković, Mitar Mrkela i Zvezdan Terzić sad kreću u akciju. Operacija prelazni rok uskoro počinje.

Akutni problem na Marakani je desni bek. U taboru crveno-bijelih su izgleda našli rješenje. U pitanju je reprezentativac Malija, Falaje Sako (26), koji već tri i po godine nosi dres Vitorije Gimarais, a u ovom trenutku je jedan od najvažnijih igrača ekipe sa severa Portugala.

To potvrđuje i činjenica da je Sako ove sezone peti po minutaži u portugalskom prvoligašu, zabilježio je 17 nastupa, a do sada je 117 puta nosio dres Vitorije.

Iskusni fudbaler je u klub došao još u januaru 2016. godine, prije gotovo šest godina, ali je do jula 2018. godine nosio dres drugog tima Gimaraisa, a potom se izborio za status nezamenjivog prvotimca.

Reprezentativac Malija ima ugovor sa Vitorijom do jula 2024. godine i izlaznu klauzulu od 50.000.000 evra, a prema saznanjima portala Mozzartsport, Portugalci traže obeštećenje od 2.000.000 evra, što znači da bi Crvena zvezda morala da ide značajno preko svojih finansijskih mogućnosti.

Vidjećemo koliko je ova priča realna…

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

3 Comments

  1. Povratni ping: my link
  2. Povratni ping: 다시보기
Back to top button