JUDO

DO MEDALJE U PARIZU Majdov i m:tel idu ruku pod ruku

Najbolji srpski džudista svih vremena Nemanja Majdov i kompanija m:tel ozvaničili su nastavak uspješne saradnje, ovoga puta ugovorom do Olimpijskih igara u Parizu 2024. godine.

Prema tom ugovoru m:tel će pratiti Majdova u narednom olimpijskom ciklusu, sve do Igara u Parizu, a ta podrška omogućiće mu da se kvalitetno pripremi za sva takmičenja koja ga do tada očekuju.

– Džudo sezona je dugačka i traje bezmalo svih 12 mjeseci u godini. U tom periodu me očekuju prvenstva Evrope i svijeta, 12 grend slemova, osam gran prija, kao i brojni kampovi. Saradnja sa kompanijom m:tel će omogućiti da uz mene uvijek bude moj tim ljudi koji sačinjavaju šest sparing partnera, kondicioni trener kao i moj lični trener jer bez njih jednostavno ne bih mogao da dođem do medalja. Zato i želim da se zahvalim kompaniji m:tel što je prepoznala naš kvalitet i omogućila nam konstantan i nesmetan rad. Želim da na najbolji način predstavljam Srbiju i Republiku Srpsku i zato ću samo reći, m:tel i ja, tim koji pobjeđuje – poručio je Majdov.

U godini na izmaku vrhunac su bile Olimpijske igre u Tokiju na kojima je Majdov poražen već u prvom kolu, ali je sezonu ipak završio osvajanjem titule vicešampiona Evrope sa begradskom Crvenom zvezdom.

– Generalno, iako sam nakon Tokija bio razočaran, kada sve saberem, zadovoljan sam sezonom. U suštini, uvijek sam zadovoljan jer znam da se sve dešava sa nekim razlogom. Pogotovo u ovom sportu u kojem ne pobjeđuje uvijek onaj koji je najbolji. Najbolji dokaz za to su upravo posljednje Olimpijske igre. Od nas četvorice koji smo osvajali zlato na četiri posljednja Svjetska prvenstva, ni jedan nije došao do medalje, praktično nas je koštao veliki pritisak kojem smo bili izloženi. Tek poslije sam vidio da su svi osvajači medalja u mojoj kategoriji u Tokio došli potpuno opušteni i nasmijani – objasnio je Majdov.
Produžetak saradnje sa momkom iz Istočnog Sarajeva dočekan je i u kompaniji m:tel sa velikim zadovoljstvom, a generalni direktor Jelena Trivan kaže da ni u jednom momentu nije bilo dileme oko   toga da li će ugovor biti produžen.

– Ova saradnja sa Nemanjom je nešto više od samog sporta. On je naš prijatelj i zaštitno lice m:tel-a koji je svojim rezultatima i uspjesima na međunarodnoj sceni proslavio i Srbiju i Republiku Srpsku. Svi znamo da je njegova najveća želja, pa i san, da osvoji zlato na Olimpijadi i ubeđena sam da će on to i ostvariti. A na tom putu će ga pratiti kompanija m:tel sa ovim dugoročnim ugovorom. Do tada će Nemanja osvojiti još mnogo medalja na ostalim takmičenjima, a u Parizu će stajati na pobjedničkom postolju, sa m:tel-ovim znakom i uz himnu “Bože pravde”. Znamo mi da većinu sportista na putu do velikih takmičenja prati neizvjesnost i nesigurnost i mi ćemo se potruditi da on bude pošteđen tih problema – istakla je Trivanova.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: vig rx
  2. Povratni ping: Ketamine Crystal
Back to top button