KOŠARKANBA

NBA ponovo u “bablu”?; “Nema šanse”

Koronavirus se konstantno širi NBA ligom, ali se čini da ozbiljnijih mjera neće biti.

Kada je počela pandemija koronavirusa, tada je NBA liga suspendovala sezonu i ista je nastavljena nekoliko mjeseci kasnije u Orlandu u čuvenom “mjehuru” (bubble).

Ukoliko ste zaboravili, svi igrači su bili smješteni u istom kompleksu i na istom mjestu igrali svoje utakmice, a u takvim uslovima su Los Anđeles Lejkersi postali šampioni.

Trenutno u Sjedinjenim Američkim Državama ima dosta problema povodom širenja koronavirusa, pogledajte samo koliko je utakmica odloženo što u NFL što u NBA ligi i zbog toga se postavilo pitanje “šta dalje?”.

Jedno od pitanja je bio i mogući povratak u babl, ali je neimenovani član stručnog štaba jednog od NBA timova za “Bleacher report” rekao da se to sigurno neće desiti.

– Nema šanse, sigurno se to neće dogoditi i mislim da to zapravo niko i ne želi. Igrači ne bi pristali na takav način života, a i prilično je skupo pa ni NBA ni unija igrača ne mogu to sebi da priušte. Koncenzus je da NBA ne smije da stane, nećemo ići u babl već ćemo pronaći način da se adaptiramo na svijet kakav jeste – rekao je on.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: 뉴토끼
Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button