BIHKOŠARKAREGION

Doboj ima svog Jokića i pozvan je u reprezentaciju Srbije!

Marko Jokić, mladi košarkaš iz dobojskog KK Findo, pozvan je od strane Košarkaškog saveza Srbije u razvojno-trenažni centar za igrače rođene 2008.godine. Mlađani košarkaš nije krio oduševljenje zbog poziva.

– Naravno da sam srećan zbog ovog poziva! Mnogo sam trenirao i trud se isplatio. Pokušaću da opravdam povjerenje koje mi je ukazano. Mnogo sam zahvalan svojim trenerima i saigračima iz Finda. Zahvaljujući njima i ja sam dovoljno napredovao da dobijem ovaj poziv, radosno je istakao Jokić.

Pozivom za Jokića koji je stigao na adresu kluba u Findu su posebno ponosni.

– Veoma smo srećni i ponosni! Naš findovac Marko se izborio za mjesto u ekipi najboljih igrača Srbije i Republike Srpske…koji su rodjeni 2008.godine. To je nagrada za Markov veliki trud i rad, ali takođe i rezultat kvalitetnog i požrtvovanog rada trenera našeg kluba. Marku želimo još mnogo košarkaških uspjeha, a od nas iz kluba će uvijek imati maksimalnu podršku, rekao je Saša Šumatić, predsjednik KK Findo.

Ovaj poziv pored Marka Jokića, dobila su još dva mlada košarkaša iz Republike Srpske, Vukašin Gavrinović i Matej Vujić iz KK Igokea.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button