EVROPAKOŠARKA

MALER ZA FENER De Kolo slomio kost šake, Veseli povrijedio ligament

Malo takvih malera postoji u Evroligi kakav se u četvrtak desio Fenerbahčeu. U porazu od Asvela izgubili su i dva vjerovatno nezamjenjiva igrača u rotaciji, Nanda De Koloa i Jana Veselog.

Nando De Kolo je u utakmici sa Asvelom polomio metakarpalnu kost. Radi se o kosti šake i za sada nije sigurno koliko će Francuz odsustvovati, ali je izvijesno da mu slijedi višenedjeljna, ako ne i višemjesečna pauza.

Jan Veseli se na istom meču povrijedio, a tu bi situacija mogla da bude nešto bolja po Fener. Češki centar je povredio ligament skočnog zgloba desne noge i za sada se zna da se dogodilo istegnuće.

Tačan stepen povreda će se utvrditi narednih dana u Istanbulu. Fener mnogo zavisi od igre ove dvojice igrača. Veseli je centar koji je ove sezone postizao 13,4 poena po meču uz šest skokova, a Nando De Kolo je primarni plejmejker za tim Aleksandra Đorđevića.

Prosječno je postizao 12,5 poena i 4,3 asistencije po utakmici. Fener ima skor 7-10 poslije i mnogo tijesnih poraza je na jedan posed izgubio i od Asvela.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: 다시보기
  2. Povratni ping: Exhibition booth design
Back to top button