BIHFUDBAL

Dujaković gleda ka Prijedoru

Doskorašnji prvotimac banjalučkog Borca Siniša Dujaković našao se na meti Rudar Prijedora i vrlo lako bi mogao da pojača ovaj tim u proljećnom dijelu Premijer lige.

Prijedorčani su prvi dio sezone završili na diobi devete pozicije i svjesni su da ih na proljeće očekuje grčevita borba za opstanak. Zbog toga u klubu već sada razmišljaju o timu koji će u drugom dijelu biti u stanju da na vrijeme obezbijedi premijerligaški status. Uz Sinišu, u Prijedoru su zainteresovani i za njegovog mlađeg brata, Nikolu, koji je još uvijek pod važećim ugovorom sa Banjalučanima. Uz njih dvojicu, u Rudaru se nadaju i još nekim fudbalerima sa iskustvom igranja u Premijer ligi sa kojima bi mladi trener Marko Tešić imamo mnogo kvalitetniji i jači tim.

Uporedo sa jačanjem takmičarske ekipe, na Gradskom stadionu u Prijedoru žele da pojačaju i sportski sektor pa se trenutno nalaze u potrazi za sportskim direktorom kako bi podigli kvalitet rada u tom segmentu.

Kada su u pitanju odlasci, mnogo klubovi se raspituju za Amou i Santosa, ali je stav kluba da niko neće dobiti raskid ugovora. Početak priprema za nastavak prvenstva zakazan je za 10. januar do kada će mnoge stvari biti daleko jasnije.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: health tests
Back to top button