FUDBALREGION

OTIŠAO JE PRERANO Preminuo bivši fudbaler Krupe

Nekadašnji fudbaler Krupe Nemanja Mirosavljević preminuo je u 25. godini života.
Informaciju je podijelio njegov posljednji klub Grafičar koji se na ovaj način odlučio oprostiti od fudbalera, a kasnije i trenera.
– S velikom tugom obavještavamo javnost da nas je napustio naš trener u omladinskoj školi i bivši igrač Nemanja Mirosavljević. Nemanja je branio boje RFK Grafičar u sezoni 2020/21, a nakon toga je odlučio da završi profesionalnu karijeru i oproba se u trenerskim vodama. Radio je kao trener u školi fudbala našeg kluba. Miros je bio prepoznatljiv po osmijehu i dobroj energiji, važio je za omiljenog saigrača i trenera kojeg su djeca voljela – poručili su iz Grafičara.
Tokom igračke karijere nastupao je, između ostalih, za Vojvodinu, Inđiju, Radnik iz Surdulice, igrao je još u Španiji i BiH, a prošao je omladinsku školu Rada s Banjice.
Mirosavljević je igrao poziciju centralnog veznog, a u Premijer ligi BiH je nastupao u drugom dijelu sezone 2017/18. Za Krupu je upisao 13 nastupa, dok je četiri nastupa zabilježio u Kupu BiH gdje se i dva puta upisao u listu strijelaca.

– Porodici Mirosavljević upućujemo izraz najdubljeg saučešća. Počivaj u miru – stoji na Fejsbuk stranici Krupe.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button