FUTSAL

SEPKTAKLUARNO FINALE U BORIKU: Novi šampion u nokdaunu, preokret, gol Deka Milanovića u posljednjoj sekundi, penali…Pobjednik – Kafe Nest Japija!

Kakvo finale – strašno finale! Spektakl, najbolje je ostavljeno za kraj. Lutrija, odnosno Fortuna je “namignula” ekipi Kafe Nest Japija, koja je osvojila pobjednički pehar 45. izdanja turnira u malom fudbalu Borik 2021!

U finalu pred prepunim tribinama Borika je viđeno – sve! Sve što jedna utakmica malog fudbala može da ponudi. Krenimo redom.

Kafe Kajak poveo je pogotkom Aleksandra Munjize u prvom poluvremenu, a onda je udvostručio prednost na startu drugog golom Đorđa Kaurina.

Izgledalo je tada da idu ka sigurnoj pobjedi, međutim igrači Kafe Nest Japija do kraja meča tri puta su matirali Darka Milanovića.

Pogađali su Nebojša Runić, Fedor Predragović i Siniša Dujaković, a prednost je bila na snazi do posljednje četiri sekunde…

A onda je Kafe Kajak izveo jedan aut, a po lopti je sa centra “raspalio” golman Darko Milanović – Deko i matirao Srđana Modića – za vrhunac drame, za penale!

U prvoj seriji penal-ruleta, udarce Siniše Dujakovića i Igora Mirkovića odbranili su golmani Milanović i Modić, da bi u drugoj seriji precizna bila oba izvođača – Nebojša Runić i Aleksandar Munjiza.

Na startu treće, odlučujuće serije, Alekdandar Radulović je pogodio za 2:1, da bi Slaviša Maksimović šutirao pored gola.

Pobjedničkoj ekipi, osim trajnog i prelaznog trofeja koji su uručeni kapitenu Aleksandru Raduloviću, pripala je i novčana nagrada od 10.000 konvertibilnih maraka.

Kažimo i to da su najbolji igrač i golman turnira iz pobjedničkog sastava, Fedor Predragović i Srđan Modić.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: ecstasy drug charge,
Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button