BIHEVROPSKE LIGEFUDBAL

Rade Krunić za TV Milan o tetovažama: Vjera, fudbal, porodica i prijatelji…

Na zvaničnom sajtu Milana objavljen je pomalo neobičan intervju sa Radetom Krunićem, koji je ovog puta umjesto fudbalskih tema, govorio o svojim tetovažama.

– Još dok sam bio dijete javila mi se ideja da se tetoviram. Volio sam igrače koji su ih imali, posebno Dejvida Bekama. Nisam smio da uradim dok sam bio mali zbog roditelja, ali nakon što sam se odselio napravio sam nekoliko tetovaža. U BiH i Srbije nije bilo mnogo tetoviranih, možda nekoliko, rekao je Krunić.

Potom je krenuo da objašnjava značenja svojih tetovaža.

– Imam Džokera (protivnik Betmena), iako nije u mom stilu, ali sam ga uradio zbog načina na koji razmišlja, a to je da se samo jednom živi. Sa 20 godina sam na obje ruke istetovirao inicijale sestara Milice i Aleksandre. To su mi važne tetovaže jer su mi sestre najvažnije u životu, ističe Krunić.

Rade Krunić je i veliki vjernik, pa ima na ruci tetoviranu molitvu “Oče naš” kao i tetovažu crkve.

– To je molitva napisana na mom maternjem jeziku na ćirilici. Imam i ratnika, koji se moli ispred krsta, a predstavlja nacionalnog heroja prije mnogo vijekova i simbolizuje patnju kroz koju smo prošli. Takođe, imam i tetoviranu crkvu iz rodnog grada (Foča) u kojem još žive moji roditelji i gdje se vraćam kad god imam vremena, ponosno otkriva Krunić.

Krunić je dodao da ima na ruci i sebe, koji stremi ka svojim snovima, kao i djetelinu sa četiri lista koja je simbol sreće, te kompas da uvijek zna pravac u životu.

– Najvažnija tetovaža od svih su natpisi: ‘Vjera, fudbal, porodica i prijatelji, naglasio je Krunić i dodao da ima i istetovirane rimske brojeve s rođendanima sestara i roditelja.

Još je istakao i da ima tetoviran broj 33, koji je nosio otkako je došao u Italiji, odnosno u Empoli.

– Uzeo bih isti broj i u Milanu, ali to nije bilo moguće jer je zauzet. Zato nosim broj osam, zaključio je vezni igrač rosonera i na kraju podvukao da razmišlja o još jednom tetovaži, koja simbolizuje njegov aktuelni klub, Milan.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button