FUTSAL

Reakcije iz Borika: Fedor, Deko, Talić…

Finale Borika je bilo na nivou. Samim tim i protagonisti su bili na istom, odnosno pokazali su se u najljepšem svjetlu. Za najboljeg igrača turnira proglašen je Fedor Predragović iz ekipe Kafe Nest Japija.

– Bila je teška i odlična utakmica. Mislim da je opravdala očekivanja. Oni su odlična ekipa, uostalom, oni su pravi futsaleri, igraju za reprezentacijumi smo došli sa velikog fudbala, drugarski, da održavamo formu. Čestitke mojim saigračima, svaka im čast, rekao je Predragović.

Nesuđeni junak Borika je golman ekipe Kafe Kajak, Darko Milanović Deko. Njegov gol u posljednjoj sekundi regularnog dijela finala sigurno je najbolji potez turnira.

– Čudna utakmica. Nismo bili na našem nivou kao prethodnih utakmica, ali i prethodnih godina kada smo osvajali turnir. Imali smo prednost od 2:0 i to smo prokockali vrlo lako. Malo smo stali, preuzeli su inicijativu, primili smo nesrećan gol za 2:3. Jesam dao taj gol, nažalost nije nam donio trofej. Na penalima su oni imali više sreće, ja im čestitam. Ostavili smo sve na terenu. Opet kažem, ne znam šta nam se desilo na 2:0. Možda malo i umor od polufinala, sa žaljenjen konstatuje Milanović.

Borik je ove godine oborio sve rekorde. Organizatori su ponosni na sve što je urađeno, odnosno viđeno u minulih gotovo mjesec dana.

– Ponosni smo svi mi iz Borika, iz Banjaluke. Ovo naš grad zaslužuje. Hvala svim ljudima koji su došli ne samo večeras, već svih ovih dana. Kruna svega bilo je ovo seniorsko finale, koje je bilo za infarkt, utakmica koja je došla kao nagrada za sve što smo uradili. Zadovoljni smo da je sve prošlo bez incidenata, bilo kakvih problema, zadovoljni smo medijskom pažnjom, posjetom. Oborili smo sve rekorde Borika u posljednjih 20 godina i što se tiče posjete, prodatih karata, priliva u našu kasu, odnosno kako je radilo i zaradilo naše ugostiteljstvo. Već od danas krećemo sa pripremom turnira Borik 2022, ponosno je istakao Nenad Talić, direktor SC Borik.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button