FUDBALREGION

SIT STOMAK UMIJE DA OPUSTI Iliev o pojačanjima, ugovorima i slavlju u maju

Funkcioner FK Partizan Ivica Iliev pričao je o potezima u prelaznom roku.

– Znate me da 365 dana konstantno tražimo pojačanja, za zimski ili letnji prelazni rok. Znate da je zimski težak, ponuda nije kao na leto. Ipak, mi tražimo ono što nam treba – počeo je Iliev.

Naglasio je da je jedan napadač bio blizu Partizana, što je potvrdio i trener Aleksandar Stanojević, ali je sve “stopirao” mladi Marko Milovanović.

– Bili smo blizu da dovedemo napadača, koji je bio na našim standardnima i željama bio. Međutim, bili smo svedoci Markovog fudbalskog vatrometa, dete od 18 godina je iskočilo u prvi plan. Stopirali smo transfer, to me raduje. Jasno je da je prioritet našeg funkcionisanja omladinska škola i samo u slučaju da kod nas nemamo rešenje idemo ka tome da dovedemo strance – rekao je Iliev.

Profil novog veziste će biti defanzivnijih karakteristika.

– Verovatno, da ne kažem sigurno, će doći jedan ili dva igrača, u veznom redu. Ne zbog manjka kvaliteta, nego zbog manjka ljudstva. Imali smo zahtevu sezonu, to nas čeka u drugom delu. Tu nam treba samo broj… Sve ostalo zavisi od eventualnih prodaja i ono što me raduje, za razliku od svih ranijih godina, pa i kada sam ja igrao, svi su imali želju da se okušaju u inostrantvu. Sada svi oni žele da ostanu do leta.To samo govori o njihovoj ambiciji, želji, strasti i ljubavi prema Partizanu. Osećaju da je došao trenutak za istoriju – dodao je.

Na klupskom kalendaru u maju slave Rikardo Gomeš i Miloš Jojić.

– Dobro sam ga pogledao, da su u maju Rikardo i Jojić, kada se slavi, želim da svi crno-beli izgledamo tako – rekao je Iliev.

Pojedincima ističu ugovori na ljeto.

– Verujem da će dobar deo njih produžiti ugovore, ali moramo da budemo svesni da rezultat kroji sudbine svih nas. Više ćemo znati u aprilu ili maju. Najbolje se igra kad si gladan, sit stomak ume da opusti čoveka – zaključio je Iliev.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: Web Hosting
  2. Povratni ping: mdma krystaller,
Back to top button