KOŠARKANBA

Kid: Ne znam kada će Dončić na teren

Dalas je odigrao odlično na gostovanju Portlandu i bez Luke Dončića.

Bio je to novi meč u kojem su Teksašani nastupili bez reprezentativca Slovenije, a slavili su sa 132:117.

Mučio se Dalas bez Luke u posljednje vrijeme, što zbog povrede lijevog stopala i članka, što zbog kovid protokola iz kog još nije izašao, ali ako ništa drugo, imao je dodatnih desetak dana da se oporavi.

Očekivalo se da će Slovenac zaigrati ranije, još prošle nedjelje protiv Milvokija, ali pauza se neočekivano produžila.

Potom je stigao pozitivan test na koronavirus i Džejson Kid je morao da nekako napregne tim da funkcioniše bez Dončića još neko vrijeme.

– Mislim da je imao odličan Božić. Još je u protokolu, tu ništa ne može da se uradi. Nadamo se da će u tom periodu njegov članak da zacijeli i da će biti svjež i spreman kada se vrati, kad god to bilo – kaže Kid.

Bez Dončića u timu imaju skor 4-8, dok su sada na 16-17 od početka sezone.

Očekuju da će se za naredne dvije utakmice u Sakramentu u ekipu vratiti Redži Bulok, ali Dončić je i dalje misterija.

– Pričao sam sa njim nekoliko puta, ali nije samo košarka bila tema. Jednostavno, raspitujemo se oko svega, to su uobičajeni razgovori. Da vam kažem kako izgleda, ne mogu, nisam ga vidio. Mogu samo da se nadam da sve ide dobro za njega – dodao je Kid.

Još je mnogo igrača van terena, zbog kovid protokola.

– Uijvek može da se desi da se jedan vrati, a drugog da izgubimo. Srećni smo da nema više pozitivnih testova. Igrači se polako vraćaju, što je dobro, mada mislim da će se ovo razvlačiti cijele godine. Neće se desiti da će sve stati kada se svi vrate na teren. Kovid neće nestati, postao je dio života – zaključio je trener Dalasa.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: 토렌트 다운
Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button