KOŠARKA

KOŠARKAŠKI PRAZNIK U BIJELJINI Dupla pobjeda selekcija Srbije

Selekcija košarkaške lige Srbije savladala je reprezentaciju Republike Srpske sa 83:75 u utakmici koja je bila centralni događaj Košarkaškog sabora koji se održava u Bijeljini.
Domaćin, koje je sa klupe predvodio trener Bratunca Ognjen Radić, bio je u igri sve do samog finiša meča. Ipak, selekcija KLS odigrala je fantastičnu posljednji četvrtinu, a igrači zadržali dovoljno koncentracije i fokusa kako bi se upisali trijumf. Serijom 9:0 došli su do deset poena prednosti (66:56) i potom lako priveli meč kraju.
U Srpskoj je najjefikasniji bio Miljan Marković sa 17 poena, Jovica Kecman je ubacio 12, dok je David Maran stao na deset poena. Na drugoj strani izdvojio se Aleksa Ilić sa 17.

Dame iz Srbije bile su mnogo ubjedljivije jer su savladale selekciju Republike Srpske rezultatom 111:50 (15:13 30:16 29:9 37:12).

Uoči utakmice proglašene su najbolje košarkašice Republike Srpske za 2019., 2020. (nisu održani sabori zbog problema sa pandemijom) i 2021. godinu. Nagrade su dobile Nikolina Milić, Marica Gajić i Saša Čađo.
U prijateljskoj utakmici sve košarkašice u obje ekipe upisale su se u listu strijelaca.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: enoki mushrooms for sale
  2. Povratni ping: 뉴토끼
Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button