SKIJANJEZIMSKI SPORTOVI

Tesa Vorli prva u Lincu, Vlhova ispred Sare Hektor

Francuskinja Tesa Vorli uspjela je da slavi u veleslalomu na stazi Šlosberg pokraj austrijskog Linca. Druga je bila Slovakinja Petra Vlhova, a treća Šveđanka Sara Hektor.

Poslije prve vožnje Vorli je imala samo 12 stotinki bolje vrijeme od Sare Hektor, dok je treća bila Norvežanka Ragnhild Movinkel. Ipak u drugoj vožnji je bila sjajna Petra Vlhova koja se tako probila na drugu poziciju, a ukupnim rezultatom je zaostajala za Tesom 30 stotinki. Sara Hektor je pala na treću poziciju jer je bila osam stotinki lošija od Vlhove, a odlično se pokazala i Federika Binjone.

Italijanka je imala 12. vrijeme u prvoj vožnji dok je u drugoj bila najbolja i tako se značajno popela na tabeli. Peta je zbog toga završila Movinkel, šesta je bila Marta Basino, a slijedile su Kamil Rast, Mina Holtman, Katarina Trupe i Slovenka Meta Hrovat. Ana Bucik je bila 16, a Andreja Slokar nije završila drugu vožnju.

Trku je propustila liderka u generalnom plasmanu Mikaela Šifrin koja je bila pozitivna na koronavirus i izvjesno će propustiti i Crveni spust u Zagrebu. Sofia Gođa koja je druga iza Šifrinove je bila tek 12. u Lincu.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: 무료 다시보기
Back to top button