FUDBALREGION

Razišli se Partizan i Bajbek

Žan Kristof Bajbek više nije fudbaler Partizana. Francuski špic je zvanično završio misiju u Humskoj 1, jer nije uspio da se izbori sa psihološkim problemima, koji su ga remetili da pokaže zašto je doveden. U takmičarsku 2021/22 nekadašnji član Pari Sen Žermena i Utrehta ušao je papirima vezan za crno-bijele, u novu godinu će zakoračiti kao slobodan igrač.

– Bajbek je raskinuo ugovor. Još prije dva mjeseca sve smo papirološki riješili. Partizan više nema nikakvu obavezu prema njemu, baš kao ni Francuz prema nama, rekao je Miloš Vazura, generalni direktor Partizana i dodao:

– Bile su u jednom trenutku sporne dvije plate, pošto ga nismo plaćali iz razloga što se nije pojavio na početku priprema. U tom pismu je naveo da neće doći na pripreme i da ima problema sa depresijom. I dalje smatramo da su njegovi igrački kvaliteti visoki, međutim, postoje segmenti na koje nismo mogli da utičemo. Nismo mogli da znamo kako će se snaći u gradu, državi, hoće li mu prijati ambijent. Jednostavno se nije snašao, objasnio je Vazura.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: 티비위키
Back to top button