BIHRUKOMET

SKUPŠTINA ŽRK BORAC Sjajna 2021. godina i najava pohoda na nove trofeje

Iza Ženskog rukometnog kluba Borac je jedna od najboljih godina u istoriji, a daleko najbolja u posljednje tri sezone, od kada je aktuelna uprava na čelu sa predsjednicom Nadom Tešanović ušla u klub.

Ocijenjeno je ovo na redovnoj Skupštini koja je održana sinoć. “Osice” su u 2021. godini osvojile “duplu” krunu u BiH, te dva Kupa Srpske, a da se ozbiljno radi potvrđuju i uspjesi mlađij kategorija, pošto su juniorke osvojile titule u Srpskoj i BiH. Minule polusezone ekipu Rade Unčanina pratili su pehovi sa povredama, pa je jesenja titula završila u Grudama, ali u redovima Banjalučanki ne sumnjaju da će u nastavku sezone nadoknaditi bod zaostatka, te odbraniti trofeje.

Osim što su usvojeni svi izvještaji o radu, promjenjeni neki članovi Skupštine i popunjen Upravni odbor, razgovarano je i o budžetu za narednu godinu, a Tešanovićeva je naglasila da će šampionke imati podršku institucija kao i u ovoj na izmaku. Uz podršku sponzora za kojim aktivno i svakodnevno traga agilni direktor Darko Savić, to je i osnovni preduslov kako bi višestruki šampion BiH nastavio putem kojkim je krenuo 2018. godine kada je ovaj trofejni kolektiv bio na korak od gašenja. Za nepune četiri godine pređen je ogroman put, u klubu se tačno zna šta su čiji zadaci, a sudeći prema vedroj atmosferi i raspoloženju, navijači mogu da očekuju još mnogo lijepih vijesti u budućnosti.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

3 Comments

  1. Povratni ping: Buy Henry gun
  2. Povratni ping: uniccv
  3. Povratni ping: 방콕 마사지
Back to top button