EVROPSKE LIGEFUDBAL

Tuhelu se ne sviđa situacija sa Lukakuom

Trener Čelzija Tomas Tuhel rekao je da nije zadovoljan zbog komentara Romela Lukakua, koji je izrazio nezadovoljstvo svojom situacijom u tom klubu.

Lukaku, koji je stigao u Čelzi ovog ljeta iz Intera, dao je intervju za italijanski “Skaj sport” u kojem je rekao da “nije baš zadovoljan situacijom” i požalio se na Tuhelovu odluku da igra u “drugačijoj formaciji”.

Intervju je snimljen ranije ovog mjeseca, ali je objavljen sinoć, samo nekoliko dana prije meča Čelzija protiv Liverpula.

– Ne dopada mi se to jer se unosi galama koja nam nije potrebna. Jednostavno, ne pomaže nam – rekao je Tuhel upitan za komentar izjave Belgijanca i dodao:
– S druge strane, ne bih volio da pravimo priču većom nego što zaista jeste. Dobro znate da je lako izvlačiti izjave iz konteksta, skraćivati ih, praviti naslove, a onda kasnije shvatite da to nije toliko loše i da možda nije tako mislio. Ali, iskreno, ne sviđa mi se – naveo je Tuhel.

Tuhel je otkrio da Lukaku nije razgovarao sa njim o svojim osjećanjima prije nego što je intervju emitovan i da je bio zatečen time da je nesrećan.

– Ne bih rekao da je nesrećan. Baš suprotno i zato sam iznenađen – rekao je Tuhel.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

3 Comments

  1. Povratni ping: 티비위키
Back to top button