FUDBAL

“VOLIO BIH TU LUDNICU” Jović otkrio koji meč priželjkuje i da li se vraća u Zvezdu

Kada ste dijete Crvene zvezde, pa još i jedan od najmlađih prvotimaca u istoriji, jednostavno vam uđe u srce ta crveno-bijela boja.

Isti slučaj je i sa Lukom Jovićem koji bio i ostao veliki navijač koji u stopu prati igre ratnika Dejana Stankovića, a kada sam ga pitao kako se osjeća zbog toga što se klub vratio na staze slave, rekao je sljedeće:

– Kao i svakom navijaču Zvezde veoma mi je drago kada mogu da vidim da crveno-bijeli tim ode u Bragu i odigra egal utakmicu. To je prije pet godina bilo nezamislivo. Srećan što vidim da godinama unazad Zvezda može da igra protiv najboljih ekipa, kada može da pobjeđuje fantastične timove kao što je Liverpul, koji je istini za volju te godine osvojio Ligu šampiona kada su izgubili na Marakani. Sigurno je da se klub podigao na mnogo veći nivo nego što je to bilo prije nekoliko godina kada sam ja bio tamo. Nadam se da će u proljećnom dijelu sezone uspeti da nadoknade minus od pet bodova i da osvoje titulu. Isto tako vrlo je važno da su dobrim igrama i podigli koeficijent tako da nadam se da ćemo uzeti titulu, i da će Zvezda dogurati što dalje u Ligi Evrope, pa onda da gledamo crveno-bijele u Ligi šampiona – istakao je Jović u razgovoru za “Blic”.

Logično je bilo da ga pitamo ono što bi ga svi zvezdaši, šta misliš o meču Zvezda – Real u nekoj doglednoj budućnosti?

– Volio bih, ali bi mi ipak bilo čudno. Više bih volio da znam kako bi izgledalo kada bih stigao u Beograd da odigram meč. Uh, Zvezda-Real, znam kakvi su navijači i ljudi u Srbiji, volio bih da doživim tu ludnicu, ali ako ne sad, nadam se da ću nekada pred kraj karijere doći u Zvezdu i da će mi se ispuniti želja da osvojim titulu i da odigram Ligu šampiona sa svojim voljenim klubom u kojem sam odrastao – sa osmjehom će Luka.

(Srpskainfo)

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: about his
  2. Povratni ping: 다시보기
Back to top button