KOŠARKAREGION

Dokle više? Devet pozitivnih u Crvenoj zvezdi!

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić, prvi pomoćnik Goran Boškovič, član stručnog štaba Nikola Birač, te igrači Branko Lazić, Luka Mitrović, Ostin Holins, Nejt Volters, Ognjen Dobrić, Stefan Marković, Marko Simonović i Maik Cirbes pozitivni su na virus korona.

– Košarkaški klub Crvena zvezda mts obaveštava javnost da su nakon novih testiranja koja su obavljena u utorak, identifikovani novi slučajevi Covida 19 među članovima našeg prvog tima i stručnog štaba. Kao i u prethodnom slučaju Nikole Kalinića (u izolaciji od prošlog vikenda), shodno svim zdravstvenim merama i preporukama lekara, svi članovi našeg kluba koji imaju pozitivan nalaz, naredni period provešće u izolaciji i uz nadzor klupskih lekara – stoji u saopštenju.

Prema sadašnjem planu, Crvenu zvezdu u četvrtak, 6. januara čeka duel sa Fenerbahčeom u okviru Evrolige. Uz tri odlaganja potvrđena u utorak, duel Crvene zvezde i Fenerbahčea za sada je još jedini zakazan za četvrtak, a da nije zvanično odložen. Teško je i zamisliti da i ovaj meč neće biti odložen.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button